Turistinformatör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Strömsunds kommun söker turistinformatör till turistinformationerna i Strömsund och Gäddede ( Ange ort vid ansökan )

Gäddede turistinformation ligger i Naturinformationens lokaler och här arbetar förutom turistinformatören även områdets kommunbibliotekarie.
Strömsunds turistinformation ligger i Folkets hus lokaler i centrala Strömsund. Här arbetar förutom turistinformatören även turistchef, turistinformationsansvarig, konferensvärd och en av kommunens kommunikatörer.

Arbetsuppgifter

Arbetet består främst av att ge information om kommunens sevärdheter, aktiviteter, arrangemang, boende och logimöjligheter. Dessutom ingår försäljning av souvenirer, fiskekort, kassahantering och redovisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens samt goda kunskaper i svenska och engelska. Lokalkännedom och kunskaper i tyska är meriterande. Vi ser gärna att du har vana med kassahantering och erfarenhet från liknande arbete. Som person är du utåtriktad, ansvarstagande, självgående och serviceinriktad.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-06-21

Tidsbegränsad till: 2021-08-22

Ansökan

Referensnummer:   A1009845

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.