jobb just nu!

Timvikarier till Vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom vård och omsorg!

Hos oss arbetar du med människor för att se till att de får en utvecklande vardag och en god omvårdnad. De människor du möter varierar i ålder, i färdigheter och vad de har för omsorgsbehov. Vi finns där behovet finns vilket innebär runt om i hela Eskilstuna kommun och vi arbetar dag, kväll, helg och även natt.

Som timvikarie anställs du på bemanningsenheten och får en placering på en eller flera arbetsplatser. Vi arbetar på uppdrag av vård- och omsorgsförvaltningens utförarverksamhet och bemannar med vikarier vid ordinarie personals korttidsfrånvaro.

När du söker som timvikarie till bemanningsenheten kommer vi löpande boka in till gruppintervjuer. Alla som är aktuella för intervju kommer vi att ta kontakt med via e-post. Ha därför ett öga på din inkorg och kontrollera gärna så att inget hamnat i skräpposten.

Är det här ett uppdrag som väcker ditt intresse - ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta nära människor och vara en viktig person i deras vardag? Har du förmågan att anpassa dig till olika situationer och miljöer? Är du en ansvarsfull och pålitlig medmänniska? Då vill vi att du söker dig till oss som vikarie på bemanningsenheten!

Här kan du läsa om de områden vi bemannar. Under hösten kan vårt behov av personal att variera och du kommer därför i din ansökan att få ange vilka områden du kan tänka dig att arbeta inom.

Hemtjänst
Hemtjänst innebär stöd och hjälp för att brukaren ska kunna bo kvar hemma.
Läs mer: https://bit.ly/2oiS9E5

Personlig assistans
Här stödjer du vuxna brukare i deras egna hem eller någon annanstans där brukaren befinner sig och oftast arbetar du ensam. Dessa brukare har varierande funktionsnedsättning som gör att deras behov av stöd varierar. Många har ett högt omvårdnadsbehov.
Läs mer: https://bit.ly/3115lKX

LSS Barn
Här stöttar du barn och ungdomar med funktionsvariationer antingen i hemmet, fritids eller på boende.
Läs mer: https://bit.ly/2Mv1SiE

LSS Vuxna
Vårt huvuduppdrag är att stötta vuxna personer med funktionsvariationer där deras behov, vilja och färdigheter står i fokus.
Läs mer: https://bit.ly/2IDP5cl

Socialpsykiatri
Vår uppgift inom socialpsykiatrin är att stödja och motivera våra brukare med psykiska och fysiska funktionsnedsättningar till en meningsfull, trygg och aktiv vardag.
Läs mer: https://bit.ly/2q1O1c0

Äldreboende
Vård- och omsorgsboende för äldre innebär en bostad med möjlighet till service och omvårdnad dygnet runt. Den enskildes behov styr omfattningen av service och omvårdnad.
Läs mer: https://bit.ly/32315Mt

Kvalifikationer

För att vara anställd hos oss behöver du vara över 18 år. Om du söker tjänst som undersköterska behöver du ha behörighet för det och för vissa tjänster krävs gymnasieexamen.

Du får gärna ha erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreomsorgen eller erfarenhet av arbete med personer med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning.

Det är viktigt att du har god datorvana och du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift. På några arbetsplatser är det meriterande med språkkunskaper i finska.

För att arbeta inom hemtjänst behöver du kunna cykla och för vissa av våra arbetsplatser krävs körkort. En del arbetsplatser ligger på landsbygden och då behöver du körkort och tillgång till bil för att ta dig dit.

För oss är det viktigt hur du är som person. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara självständig och kunna ta stort eget ansvar.

Du har ett positivt förhållningssätt och servicekänsla samt en förståelse och respekt för brukarens behov. Du behöver vara en person med stort engagemang för målgruppen och alltid ha brukaren i fokus och utgå från dennes behov.

I våra arbetsgrupper ställer vi upp för varandra och därför söker vi dig som är en lagspelare och som har lätt för att samarbeta.

Anställningens omfattning

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   5537

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För arbete med barn och unga och inom personlig assistans behöver du lämna in registerutdrag från polisens belastningsregister.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.