Vi söker fysioterapeut till Sigfrid primärvårdsrehab i Växjö!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

I primärvårdsrehab samlas alla rehabresurser i primärvården. Här arbetar vi som är psykosociala resurser, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter och rehabkoordinatorer.

Vi söker nu en ny medarbetare till vår arbetsgrupp på Sigfrid primärvårdsrehab.

Vi är sju engagerade fysioterapeuter som tillsammans med arbetsterapeuter, rehabiliteringsassistenter och psykosociala resurser bildar Sigfrid primärvårdsrehab. Tillsammans med vårdcentralerna Skärvet, Centrum och Lammhult skapar vi goda förutsättningar för våra patienter att få rätt vård och behandling i rätt tid och möta bästa möjliga kompetens.

Vi är en arbetsplats där det är mycket spännande på gång. Sedan en tid tillbaka kan vi erbjuda videomöte till våra patienter som komplement till våra fysiska besök och vi har infört en digital artrosskola. Vi arbetar även med ett taligenkänningsprogram som gör att vi kan diktera journalen direkt in i dator och journalsystem. För oss är det viktigt att du känner att du utvecklas, genom kompetensutveckling och yrkesmässiga utmaningar. Som ny medarbetare får du en individuell introduktionsplan, med en eller flera mentorer som stöttar och hjälper dig att komma in i rutinerna i ett tempo som passar dig. Då vi är en stor arbetsgrupp kommer du få ett mycket fint stöd i en introduktion samt god möjlighet till intern kompetensutveckling. Du kommer mötas av ett mycket fint arbetsklimat med god stämning, där tilliten är hög och där du har möjlighet att påverka både ditt eget arbete och verksamheten tillsammans med dina kollegor.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Hos oss möter du patienter i alla åldrar och livssituationer och med en stor variation av diagnoser. Förutom individuella bedömningar och behandlingar finns möjlighet att leda grupper och hålla i patientutbildningar. Som fysioterapeut/sjukgymnast är du ofta första instans för patienter med besvär i rörelse- och stödjeorganen. Du är också en viktig del i vårdcentralens rehabiliteringsteam och aktiv i patienternas sjukskrivningsprocess.

Förutom det nära samarbetet med övriga yrkesgrupper ingår du i ett nätverk med samtliga fysioterapeuter/sjukgymnaster i primärvården i Kronoberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/ leg. sjukgymnast.

Som person känner du dig trygg med att arbeta självständigt samtidigt som du ser värdet av att samarbeta i team kring patienterna. Du arbetar med fokus på patientens bästa och är en bra arbetskamrat som bidrar till en god arbetsmiljö.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-09-30

Eller enligt överenskommelse
Möjlighet till annan tjänstgöringsgrad finns
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   PVR 127/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.