Är du förskollärare som vill driva och utveckla medans du arbetar skift?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du en envis och driven förskolärare som vill utveckla dig själv tillsammans med andra? Skulle du vilja arbeta med att göra en verksamhet mer pedagogisk och lärorik?

Ser du precis som vi att Borlänges värdegrund ligger till grund för ditt arbete?
Utifrån att du arbetar skrift så tänker vi så här

- Jag finns här för Borlängebon - på arbetstider som varierar dag, kväll och helg
- Jag gillar utmaningar - att få till utbildning för barn i åldern 1-12 år alla tider på dygnet (ja visst dom sover ibland så inte riktigt hela dygnet)
- Jag möter varje människa med öppenhet - Kunna arbta med olika förutsättningar och tillsammans utveckla verksamheten utifrån varje barn?

Då tycker vi att du ska söka till oss!

Så vilka är vi?
Jo vi är en blandad enhet som innehåller Borlänges dygnet runt verksamhet som delar av dygnet även har barn upp till 12 år, samt 4 avdelningar som har barn utifrån samma förutsättningar som kommunens förskolor i övrigt. I bland är vi lite spretiga men vi arbetar aktivt med helheten och ser våra olika förutsättningar som styrkor.

Hos oss får du:
* pedagogiska utvecklare som är integrerade i den dagliga verksamheten för att i praktiken kunna utmana, delta och utveckla dig och barnens utbildning.
* personlig lärplatta då vi ser det som en framgångsfaktor att lätt kunna kommunicera, utveckla och utbilda med.
* egen planeringstid
* reflektion med arbetslaget
* Lärgrupper (nätverk)med övriga förskollärare samt pedagogiska utvecklare
* lärgrupp (nätverk) med övriga kollegor. Vi tror på att det ska vara lätt att göra rätt och att alla ska kunna delta oavsett utbildningsbakgrund så därför har vi skapat förutsättningar för att alla ska kunna delta.

Självklart finns det mycket mer att berätta om oss och vad vi gör för att göra skillnad för Borlänges barn men vi kan inte skriva allt här, så skicka in en ansökan så kan vi boka in ett möte och berätta mer istället.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår det att samarbeta med ditt arbetslag och hela förskolan för att skapa goda förutsättningar för lärande och utveckling för alla våra barn.

Som förskollärare har du ansvar för det pedagogiska arbetet och att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan. Du kommer att ha ett nära samarbete med de pedagogiska utvecklarna så att ni tillsammans kan ge de bästa möjliga förutsättningarna till våra barns utbildning.

Självklart delar du vår ambition att ständigt utveckla verksamhet samt reflekterar över ditt bidrag till att barnen får en rolig, trygg och lärorik tid hos oss.

Kvalifikationer

Du behöver vara legitimerad förskollärare för att kunna få tjänsten (krav) och vi ser det som meriterande att du har Icdp - vägledande samspel, vfu-handledarutbildning.

Som person så ser vi det som fördelaktigt att du är professionell i din yrkesroll, digital, tydlig, tålmodig och strategisk.

Du har mycket bra kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1016456

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dag, kväll och helg.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.