Vikarierande lärare i svenska till Hagagymnasiet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hagagymnasiet i Borlänge – ”Vägen till gränslöst och livslångt lärande”, är en skola med drygt 600 elever och drygt 70 anställda. Skolan erbjuder yrkesprogram och högskoleförberedande program. Undervisning kommer främst att ske vid Ekonomiprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Vi lägger fokus på elevens utveckling och lärande och vårt gemensamma ansvar kring våra elever. I ditt uppdrag som lärare kommer du förutom att undervisa, vara mentor i en klass där du har en stödjande roll kring elevers studiesituation. Elevhälsa är hela skolans ansvar och till stöd i din lärarroll finns ett väl fungerande elevhälsoteam. Som mentor på Hagagymnasiet är man aldrig utelämnad om pedagogiska eller sociala utmaningar uppstår. Vi är ett team som tänker konstruktivt tillsammans. Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett härligt gäng ungdomar och kollegor. För att du ska trivas bra ska du kunna arbeta självständigt med egna arbetsområden men samtidigt vara kommunikativ och samarbeta med skolans lärare, ledningsgrupp och administratörer.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

På Hagagymnasiet strävar vi gemensamt efter att ge elever förutsättningar till lärande på hög nivå mot en gymnasieexamen. I undervisning samt vid kontakt med elever och vårdnadshavare använder vi oss av den digitala lärplattformen Unikum. Vi har tydliga rutiner kring kommunikation och mötesformer för personal samt arbetar med fortlöpande elevdokumentation på ett smidigt sätt.

Det är viktigt att du kan ämnet och att du är en tydlig pedagog, att du har lätt för att samarbeta och värdesätter att möta såväl nya elever som kollegor.

Du har också ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i samverkan med elever, ledning och arbetskamrater.

Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt samt att du är flexibel och har hög samarbetskompetens, då samarbete sker i ämnes- och arbetslag samt i din dagliga kontakt med elever. En inlyssnande ledarskapsförmåga krävs då du kommer att möta människor som har olika behov vid inlärning.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Lärarlegitimation (Behörighet: SVE, gymnasial nivå 90hp)
Det primära undervisningsämnet kommer att vara svenska. Om du har ytterligare kompetens kommer det att finnas möjlighet att undervisa andra ämnen.

Mycket bra kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Tidsbegränsad anställning 40-75%.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2022-06-19

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1081961

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!