Sjuksköterska till Hus 4, Rättspsykiatriska Regionkliniken

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kliniken är du omvårdnadsansvarig för ett antal patienter. Du ingår i ett team tillsammans med olika professioner så som skötare, psykologer, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, specialpedagoger, behandlingspedagoger med uppdrag att stödja och motivera patienterna i deras vårdprocess. Arbetsledning är en stor del av det dagliga arbetet som sjuksköterska och ibland krävs avdelningsöverskridande arbete där dina insatser behövs på andra avdelningar än din egen.
Vad kan rättspsykiatrin erbjuda dig? Vi kan erbjuda dig en fantastisk arbetsgrupp där vi har god gemenskap, utmanande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling i arbetsrollen som sjuksköterska. Vi kan även erbjuda möjlighet till vidareutbildning och vi satsar extra på våra sjuksköterskor då man förutom grundlönen som sjuksköterska får ett tillägg på 2 000 kr, trivs man hos oss så ökar tillägget till 3000 kr efter två års anställning. Tillägget gäller endast inom Rättspsykiatriska kliniken i Region Kronoberg. Utöver detta så ger vi också en bonus på allt Ob-tillägg man tjänar in under året som ger 50 % extra OB-ersättning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska som har en god organisatorisk förmåga och lyhördhet för arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
I samband med rekryteringen begär vi utdrag ur brotts- och misstankeregistret samt en bredare form av personsäkerhetskontroller. Vi begär även drogtest.

Om du tycker att det här verkar intressant är du även välkommen med din ansökan eller hör av dig till oss för ett studiebesök där vi kan berätta mer om verksamheten.


Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 89/22

Gör ansökan

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.