Entreprenadingenjör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Just nu står Malung-Sälens kommun inför flertalet större projekt som kommer att involvera vår nya entreprenadingenjör. Ett exempel är kommunens stora satsning för en ny simhall där vi nu befinner oss i byggprocessen, som beräknas vara klar sommaren 2024.

Som entreprenadingenjör hos oss kommer du att driva och samordna byggprojekt. Du arbetar med byggteknik och entreprenadjuridik, du ansvarar för att förfrågningsunderlag upprättas, utvärderar anbud och upprättar avtal med entreprenörer. I arbetsuppgifter ingår också att göra a-ritningar och brandskyddsbeskrivningar inom vissa projekt.
Du är en viktig del av kedjan mellan fastighetschef/beställare och entreprenörer. Du ingår i projektgruppen inom Service- och teknikförvaltningen som besitter spetskompetens inom bygg, el samt VVS. En del arbeten förekommer även på uppdrag av kommunala bolag, Malunghem och VAMAS.

Du är ekonomiskt ansvarig för byggprojekt, där du även har ansvaret för ändringar och tilläggsarbeten. Du rapporterar närmast till förvaltningschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ingenjör inom bygg och har kunskaper i byggteknik, ekonomi samt gällande lagstiftning/förordningar inom arbetsområdet. Eftersom du kommer att arbeta med kommunal förvaltning kräver vi att du har god kännedom om och kan arbeta med LOU (2007:1091) samt LUFS (2007:1092).

Du ingår i arbetsgruppen för investeringsplanering och det är av stor vikt att du har förståelse för kostnadseffektiva och hållbara lösningar samt god ekonomisk hushållning i den kommunala förvaltningen.

För att trivas i jobbet krävs det att du är en lagspelare och gillar rollen som problemlösare. Du har ett stort intresse för projektekonomi och som person är du driven, kreativ och noggrann och har lätt för att bygga varaktiga kundrelationer. Din affärsmässighet och analytiska sida tror vi också är viktiga egenskaper för att lyckas i denna rollen.

En del av ditt arbete sker i Mercell Tendsign, AutoCAD samt Tekis och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av dessa program. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i Microsoft Office, men framförallt att du kan hantera Excel.

Då tjänsten innefattar resor krävs det att du innehar B-körkort.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C128197

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.