jobb just nu!

Sjuksköterska till Socialförvaltningen, vikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Torsås kommun - en kommun med närhet och livskvalité i södra Kalmar län. Kommunen, med ca 7 000 invånare, kan beskrivas som ett Sverige i miniatyr. Här finns havet, kusten, stränderna, slättlandet, sjöarna och skogarna. Näringslivet domineras av tillverkningsindustrin men har också en stor potential inom besöksnäring och andra områden. Här kan vi erbjuda en hög livskvalitet med närhet och stor trygghet för invånare och besökare. Torsås kommun har fem förvaltningar och tre helägda bolag.

Arbetsuppgifter

Förekommande arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård med ansvar för den hälso- och sjukvård som bedrivs på särskilt boende och i ordinärt boende. Det gäller de personer som är inskrivna i hemsjukvården eller får hembesök på uppdrag från landstinget.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska.
Du ska kunna arbeta självständigt, kunna göra egna bedömningar och ta egna beslut efter dessa. Teamarbete och ett bra bemötande ser vi som en viktiga egenskaper.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.
Ingen erfarenhet krävs.
Erfarenhet från tidigare arbete i kommunal hälso- och sjukvård ser vi som meriterande. Löpande urval tillämpas.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-08-31

Upphör: 2019-08-31. Med möjlighet till ev. förlängning. Tillträde enligt överenskommelse
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   18/SN001:8088

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Arbetstid: Dag/kväll/helg

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)
Varmt välkommen med din ansökan!