Undersköterska till Duvnäs Wasagården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till. Vadstena kommun är en av kommunens största arbetsgivare med 600 medarbetare inom ett hundratals yrken.
Till äldreomsorgen söker vi dig som vill arbeta som undersköterska alternativt vårdbiträde på avdelningen Duvnäs på Wasagården. På Wasagårdens vård- och omsorgsboende finns det totalt 85 platser fördelat på demensboende, vårdboende och korttidsboende. Avdelningen Duvnäs har 16 platser för personer med traditionellt vård och omsorgsboende. På Duvnäs arbetar 10 stycken personal på schema med dag- kvälls- och helgtjänstgöring. Då avdelningen är stor arbetar vi uppdelade i två mindre grupper som trots det jobbar tajt, stöttar och hjälper varandra.

Vårt övergripande mål är att ge en god vård och omsorg så att våra boende har det bra. Vi arbetar med personcentrerad omvårdnad och försöker stärka det friska, där varje individ ska känna trygghet och gemenskap. En viktig del i detta arbete är att vi arbetar med kontaktmannaskap.

Arbetsuppgifter


Du arbetar som undersköterska eller vårdbiträde och utför sedvanliga omvårdnadsuppgifter, utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana. I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljöarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med enhetschef kommit överens om på verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår det också arbete.

Som personal på Duvnäs är det viktigt att vara intresserad och engagerad i arbetet med personcentrerad omvårdnad och du får kontinuerlig handledning och utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska alternativt vårdbiträde med flera års erfarenhet.

Du är initiativrik och lyhörd för brukarens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära av andra. Du har en personlig mognad och är självgående och tycker om att arbeta i grupp tillsammans med andra.

Det är meriterande om du har specialistutbildning i palliativvård och/eller demensvård

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-03-07

Eller efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1081450

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.