Vikarierande badpersonal till Höörs Bad och Sportcentrum

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Höörs Bad och Sportcentrum är anläggningen för dig som gillar bad, friskvård, sportaktiviteter och styrketräning. I anslutning till simhallen finns ett gym. I vår anläggning bedriver vi bland annat simskola, skolsimskola och vattengympa.

I simhallen finns det en 25-metersbassäng med fem banor, en mindre bassäng för exempelvis vattengymnastik, bubbelpool, en barnbassäng, ångbastu samt en vattenrutschkana. Vår intention är att det ska vara trevligt, rent och säkert för besökarna att komma till vår anläggning.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår bland annat receptionsarbete, badbevakning och städning. För rätt person kan simskola ingå i arbetsuppgiften.

Viktiga egenskaper är att du är servicemedveten, flexibel, självgående och har god förmåga att samarbeta.

Vi har verksamhet alla dagar i veckan, både dagtid och kvällstid.

Kvalifikationer

Sökande ska vara över 18 år och klara vårt livräddningstest som innebär att få godkänt i Guldbojen. Det är meriterande om du har simlärarutbildning eller poollivräddarutbildning men inget krav. Det är också meriterande om du har HLR-certifikat.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   4/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

2-3

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.