jobb just nu!

Timvikarie personlig assistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Alio assistans utför personlig assistans med omsorg och service efter beslut från kommunen eller Försäkringskassan. Vi strävar efter att alltid ge rätt kvalitet och ett gott och respektfullt bemötande. Vår målsättning är att kunden ska vara delaktig i så stor utsträckning som han eller hon önskar och att enheten ska vara en attraktiv arbetsgivare med tydligt fokus på kunden och hög känsla för service.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mig, en 40-årig kvinna som lider av en motorneuronsjukdom. jag har alltid levt ett mycket aktivt liv, och vill fortsätta med det, trots de begränsningar som sjukdomen medför.
En arbetsdag/kväll kan se mycket olika ut, och kan innehålla allt från att hänga med mig på en spontan Stockholmsresa, till att dega i soffan en hel dag med film. Jag vill kunna följa med mina barn på en del av deras aktiviteter, så det är positivt om du är idrottsintresserad. det känns viktigt för mig att du som söker förstår att jag inte är annorlunda än någon annan människa. Sjukdomen begränsar mitt tal, mina armar och mina ben, men i övrigt fungerar kroppen som den ska, utan begränsningar. när vi pratar vänder du dig till mig, och du ser mig som en individ. Både killar och tjejer, män och kvinnor 25-45 år är välkomna att söka. Jag kommer att utgå från känslan vi får av varandra vid utformningen av assistansen, och personligheten kommer att väga mycket tungt vid anställningen. Vardagliga sysslor i hemmet ingår i arbetsuppgifterna som städning, tvätt, planering av och utförande vid handling och matlagning. arbetsuppgifterna är anpassade efter mina behov.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning som till exempel personlig assistent eller liknande arbeten. Den personliga lämpligheten väger dock tungt, och utbildning är inte central, även om det ses som meriterande, vi söker dig som har en helhetssyn och sätter kunden i fokus. Du har ett gott bemötande och är mån om att ge god service gentemot kunder och deras närstående. Du är en social person med intresse av andra människor. Du är flexibel, ansvarstagande, och engagerad, arbetar självständigt samt har en god samarbetsförmåga. Du behärskar svenska språket väl i så väl tal som skrift. Du är trygg i dig själv och kan förmedla denna trygghet till kunden. Du är en person som har glimten i ögat, är en social och framåt person, som inte tycker att något är omöjligt. Barn finns i hemmet, så kemin är viktig för att alla ska känna att tiden tillsammans blir så naturlig som möjligt. Då arbetet utförs i kunds hem och du ofta arbetar självständigt är det viktigt att du kan bygga förtroliga relationer. Körkort är nödvändigt. Jag ser gärna att du som söker är driven, initiativrik och kan vara mycket flexibel då arbetsdagarna kan se mycket olika ut.Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-12-14

Intervjuer och anställning sker löpande.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   C32726

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.