Vi söker två lärare till vårt lågstadium

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Hyllinge skola är en F-9-skola med omkring 500 elever. Till Hyllinge är det enkelt att ta sig med såväl kommunala transportmedel som med en egen bil.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa vid vårt lågstadium och förutom sedvanliga arbetsuppgifter för en klasslärare så ingår även mentorskap samt att vara en aktiv deltagare i skolans drift- och utvecklingsarbete i tjänsten.

Som lärare vid Hyllinge skola är det centralt att arbeta nära dina kollegor och dela med dig av din erfarenhet och klokskap. Vi ser läraruppdraget som ett lagarbete och hos oss är arbetslaget en central drivkraft i vårt arbete. Som lärare vid Hyllinge skola har du höga förväntningar på dig själv och på dina elever. Du har ett tydligt och tryggt ledarskap som skapar förutsättningar för alla elevers lärande. Som lärare vid Hyllinge skola förväntas du arbeta för en tät och god samverkan med eleverna och deras vårdnadshavare. Du förväntas även att verka för att skolans läroplansuppdrag vävs samman med fritidshemmets dito i syfte att skapa bästa möjliga verksamhet för våra elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildade lärare och med en bred ämnesmässig behörighet att undervisa i årskurserna 1-3.
Det är meriterande om du har flera års erfarenhet av att undervisa vid lågstadiet, men det är inget absolut krav. Det är meriterande om du har ledarskapserfarenhet från andra områden (idrott och/eller kultur) som berikar ditt ledarskap i klassrummet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-09

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1006100

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag, samt aktiviteter i personalklubb och konstförening.

Anställning

Rekryteringen omfattar två tjänster.

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.