Semestervikarie receptionist/ekonomiassistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till. Vadstena kommun är en av kommunens största arbetsgivare med 600 medarbetare inom ett hundratals yrken.

Vill du veta mer om oss?
Läs mer om oss på www.vadstena.se

Arbetsuppgifter

Tjänsten som receptionist är ett roligt och varierande arbete som också ger dig meriterande erfarenhet och värdefull kunskap. Ditt huvuduppdrag är förlagt till Vadstena kommuns reception i kommunhuset, där du är ansiktet utåt gentemot våra besökare. I tjänsten som receptionist kommer du bland annat ta emot besökare och säkerställa att de får en positiv upplevelse av besöket. Du kommer också hantera post- och varuleveranser och bistå vår ekonomiavdelning med arbetsuppgifter inom kund- och leverantörsreskontra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullständig gymnasieutbildning. För tjänsten krävs det att du har god kunskap i svenska och kan kommunicera i både tal och skrift. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, samt erfarenhet av liknande arbeten.
Vi ser att du har god datorvana och att du har kunskaper i Officepaketet samt behärskar Excel.

Som person är du noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån verksamhetens behov. Du är tillmötesgående i ditt förhållningssätt, för dig är det självklart att leverera god service utifrån besökarnas behov.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-06-12

Tidsbegränsad till: 2023-08-18

Tillträde sker enligt överenskommelse
70-80%
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C129878

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval, vilket innebär att kandidater kan bli kontaktade innan sista ansökningsdatum har passerat. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.