Gruppledare för Tvätteriavdelning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Arbetsmarknadsenheten (AME) ansvarar, samordnar och erbjuder deltagare i åldern 18-64 år som är arbetslösa olika arbetsmarknadsinsatser, som praktik, arbetsprövning och olika former av arbetsmarknadsanställningar. Inom AME sysselsätts ca 70 personer inom fyra huvudsakliga verksamhetsavdelningar, och dessa är trä, service, paketering och tvätteri. Målsättningen med hela AME:s verksamhet är att hjälpa människor till självförsörjning, genom att ha ett nära samverkan med framförallt Arbetsförmedlingen och kommunens Individ och familjeomsorg.
Arbetsuppgifter

Vi söker en gruppledare till AME:s tvätteri, som deltar i det operativa arbetet tillsammans med deltagarna som är placerade där. Verksamheten har som uppdrag att tvätta textilier åt alla kommunens socialförvaltning, som ex. brukartvätt och personalkläder. Du kommer ansvara för arbetsledning för ca 10 personer och ha hand om resursplanering och administration mot våra uppdragsgivare. Arbetet sker i nära samarbete med övriga gruppledare inom AME.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och gärna med erfarenhet av arbete med människor som står utanför den ordinarie arbetsmarknaden. För att klara arbetet är arbetsledarerfarenhet och personlig mognad av vikt. Det är viktigt att du har deltagarfokus och är tydlig, pedagogisk och har förmåga att ge anpassade instruktioner. Du ska kunna motivera, inspirera och vara lyhörd gentemot våra deltagare och kunna formulera svenska i tal och skrift, då det finns dokumentationskrav. En viktig personlig egenskap är att du är flexibel, serviceinriktad och kan hantera snabba förändringar.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1026742

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!