Leg lärare spanska/engelska/hem- och konsumentkunskap åk 7-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Ringsjöskolan är en femparallellig 7-9 skola, centralt belägen i Höör med närhet till såval park, simhall, bibliotek, ishall och friidrottsanläggning, som till skog och mark. Till Höör finns det utmärkta förbindelser med kollektivtrafik, och till skolan är det endast en kort promenad på fem minuter från buss- och tågstation.

Arbetsuppgifter

Lärare Spa/En/Hkk åk 7-9 med därtill förekommande arbetsuppgifter.

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att undervisa i Spa/Eng/Hkk åk 7-9. Mentorskap ingår och du kommer tillhöra ett av våra tre arbetslag, där du kommer bli delaktig i att skapa en god lärmiljö för alla våra elever tillsammans med dina kollegor i arbetslaget och skolans elevhälsoteam. Du kommer att ha din arbetsplats tillsammans med övriga ämneslärare inom spa/eng och därmed ha goda möjligheter till samplanering och sambedömning.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare i spanska, engelska och hem- och konsumentkunskap åk 7-9.

Som person är du ansvarstagande, lösningsfokuserad och kan ta egna initiativ. Du har även lätt för att samarbeta med andra och vill delta aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-08-10

Ansökan

Referensnummer:   83/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.