jobb just nu!

Lokalvårdare/Ekonomibiträde till Tegelvikens grundskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tegelviken ligger i Kvicksund som är ett villasamhälle vid Mälaren, cirka två mil nordväst om Eskilstuna, på gränsen mellan Södermanland och Västmanland. Vi har ett upptagningsområde av elever från både Västmanland och Sörmland. Skolan består av fyra lärararbetslag (F-1, 2-3, 4-6 och 7-9) med 19 klasser, ett fritidshemsarbetslag samt ett arbetslag bestående av övriga yrkesprofessioner där bl.a. personal inom lokalvård och delvis kök ingår. Totalt är det i nuläget ca 470 elever. Skolan är byggd 1998 utifrån ett ekologiskt synsätt och har fantastiska lokaler som både är rymliga och inbjudande. Då skolan inte har någon matsal äter eleverna sin lunch i klassrummet vilket ger en trevlig och lugn matsituation för såväl elever som personal. Maten serveras från matvagnar som eleverna hämtar från köket och varje klass hanterar själva sin disk då de har egna diskmaskiner i anslutning till sina klassrum.

Tegelvikens grundskola präglas av trygghet och studiero och har goda kunskapsresultat. Våra medarbetare har hög kompetens och är duktiga inom sin profession, vilket vi gärna skyltar med! Vår vision innebär bl. a. en stark betoning på att Tegelvikare hjälper varandra och andra att lyckas, vilket innebär att du har välutbildade, ambitiösa och engagerade kollegor med höga krav på samarbete och delaktighet. Det nära samarbetet omfattar också elever och föräldrar. Tegelviken är en skola mitt i byn och är viktig för Kvicksunds utveckling.

Arbetsuppgifter

Vill du vara delaktig i ett meningsfullt arbete på en grundskola där du uppskattas för ditt engagemang och goda samverkan med elever, personal och skolledning? Då ska du söka vikarietjänsten som ekonomibiträde/lokalvårdare hos oss!

Som ekonomibiträde/lokalvårdare fördelar du din arbetstid mellan köksuppgifter (ca 40%) och daglig lokalvård (ca 60%) under tvåveckorsperioder. Varje dag börjar du med att städa delar av verksamhetens lokaler och varannan vecka arbetar du sedan resten av dagen i tillagningsköket med fokus på salladsberedning, enklare matlagning, hantering av matvagnar och diskhantering samt daglig städning av köket. De veckor du inte är i köket städar du hela din arbetsdag och arbetar då tillsammans med en eller flera kollegor. Du har stor möjlighet att vara kreativ och komma med egna idéer som kan bidra till att utveckla verksamheten. Arbetstiderna är mån-fre kl.6.30-15.15 inkl. 45 min lunchrast.

Du kommer ingå i ett mycket engagerat och drivet arbetslag på sju personer där kockar, ekonomibiträden och lokalvårdare är representerade. Personalen vill ligga i framkant och tar sig gärna an nya utmaningar för att ständigt utvecklas vilket gör att vi har en otroligt fin och ren skola samt vällagad och god mat som är utöver det lilla extra. Arbetslaget sätter stort värde i att hjälpa varandra över gränserna för att se till att både kök och lokalvård fungerar så bra som möjligt - vi hjälper varandra att lyckas!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom storhushåll eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att lyckas i rollen vill vi gärna att du har erfarenhet av serviceyrken och grundläggande kunskaper i livsmedelshygien. Det är meriterande om du har erfarenhet av storkök eller skolmatsbespisning samt att du har erfarenhet av lokalvård.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för organisationens framgång. Vi söker dig som har en hög servicekänsla, gillar att samarbeta och som trivs i arbete med andra människor. Du är flexibel och drivs av att utvecklas. Eftersom det ofta är högt tempo kräver det här arbetet att du självständigt kan planera ditt arbete och är stresstålig och noggrann.

Anställningens omfattning

Snarast enligt överenskommelse
Köksuppgifter (ca 40%) och daglig lokalvård (ca 60%)
6 månader eller längre. Vikariat till 2020-08-01

Ansökan

Referensnummer:   5371

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap och Modigt ledarskap.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Serviceförvaltningen skapar värde genom att arbeta proaktivt med att utveckla och leverera tydliga tjänster till verksamheterna i Eskilstuna kommunkoncern. Vårt mål är att våra kunder betraktar serviceförvaltningen som en kompetent, modern och affärsmässig partner.