jobb just nu!

Fritidspedagog Bergagårdsskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 200 invånare.
Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet med bra kollektivtrafik. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 500 invånare.

Vill du jobba med några av Sveriges bästa kollegor och Sveriges i särklass härligaste elever? Då ska du söka jobbet som lärare hos oss på Bergagårdsskolan!

Bergagårdsskolan är en F-6 skola med 274 elever på Hönö.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med att driva ett fritidshem enligt våra styrdokument med elevinflytande. Bergagårdsskolan är en F-6 skola med 274 elever. Vi har fyra olika fritidshemvister och vill utveckla samarbetet där emellan. Uppdraget innebär att arbeta med eleverna både under skoldagen och på fritids.

Kvalifikationer

Utbildad fritidspedagog med lärarbehörighet.

Vi söker dig som är initiativrik, kan se möjligheter och har en professionell inställning till ditt uppdrag. Du är tydlig och engagerad fritidspedagog som kan möta varje barn utifrån dess individuella förutsättningar. Du har även en god förmåga att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-22

60%-80%

Ansökan

Referensnummer:   A884505

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande