Projektsamordnare inom elnät till Sandviken Energi

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I över 100 år har Sandviken Energi skapat möjlighet för människor och näringsliv i Sandvikens kommun att växa. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet. Vår historia började 1914, när Sandviken Yttre Belysnings AB bildades. Sedan dess har vi bytt namn, utvecklats till en koncern med över 160 medarbetare och en omsättning på cirka 500 miljoner kronor. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer.

Vi står just nu inför en spännande och viktigt utmaning med omställningen till ett klimatneutralt samhälle 2045 som mål. Elbranschen är motorn i denna omställning och utvecklingen i branschen är både snabb, spännande och inspirerande. Utvecklingen kommer att kräva stora investeringar och satsningar och elnätet kommer att spela en avgörande roll för framtiden. Elbranschen är en trygg framtidsbransch där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som projektsamordnare arbetar du med underhåll och utförande av förtätning av vårt elnät. I rollen ingår att ta fram tekniska arbetsunderlag, samordna, säkerhetsställa resurser och leda de olika uppdragen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat analys av nät, nätberäkningar, framtagande av tillstånd och avtal samt representera Elnät på samordningsmöten och byggmöten. Framtagning av tekniska underlag, ritningar och andra dokument.

Uppdragen och uppgifterna varierar både vad gäller storlek och innehåll och vi verkar inom kommunens gränser. I tjänsten förekommer resor i samband med fältarbete. Beroende på din bakgrund kan det bli aktuellt med projektledning/uppdragsledning.

Kvalifikationer

Du har gymnasiekompetens inom el, alternativt utbildning på yrkeshögskola eller högskola inom elkraft eller motsvarande relevant erfarenhet från yrkeslivet. Några års erfarenhet av projektering, beredning, nätplanering eller ha arbetat som montör inom eldistribution är ett krav. Om du har erfarenhet av EBR-konstruktioner, AMA och program som Meldis och Kramp är det meriterande.

Som person har du hög samarbetsförmåga då jobbet innebär kontakter med både kunder, markägare, myndigheter och andra intressenter. Du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Du arbetar självständigt men gillar att ingå i ett team där vi stöttar varandra i problemlösning. Tjänsten är säkerhetsklassad.

För tjänsten krävs B-körkort.

Anställningens omfattning

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Ansökan

Referensnummer:   309-21

Gör ansökan

Övrigt

Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling! Vi erbjuder en spännande arbetsplats med ett gäng härliga kollegor där du har goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö - hos oss ska du kunna jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Vi värnar om att alla ska ha balans mellan arbete och fritid och som medarbetare hos oss har du möjlighet till friskvård på arbetstid, träna i vårt eget gym och delta i andra friskvårdsaktiviteter, då vi uppmuntrar till ett friskt och hälsosamt liv. Hos oss förutsätter vi en öppen kommunikation där alla delar med sig av sina åsikter och erfarenheter. Då vi ständigt utvecklar våra arbetssätt finns det stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår grundsyn är att vi tillsammans gör varandra bättre.

Fackliga företrädare
Sveriges ingenjörer, Ledarna, Kommunal, Vision och Seko. Representanter nås på tfn 026-241600

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare
Sandviken Energi gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplatser för en pågående rekrytering och ber er därför inte kontakta oss med sådana erbjudanden.