jobb just nu!

Anläggningsarbetare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar drift och underhåll av kommunens VA-ledningsnät. till exempel rördragning och svetsning av plaströr, diverse underhåll av gatunätet och renhållning. Arbetet är av mycket varierande art och förutsätter noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, exempelvis snöröjning och kontroll av kommunala anläggningar

Kvalifikationer

Vi söker dig som är initiativrik, serviceinriktad, samarbetsvillig och har intresse att på ett aktivt sätt arbeta i kommunens miljöarbete.

Vi ser det som meriterande om du har förarbevis för grävmaskin och hjullastare, utbildad i Heta Arbeten och Arbete på väg nivå 1 samt innehar motorsågskörkort.

Arbetet innebär moment som förutsätter en god fysik. Vi uppskattar också ett glatt humör, handlingskraft och nyfikenhet. Arbetslivserfarenhet av liknande arbeten är önskvärt. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare i ditt arbete.

Giltigt körkort B, BE, C är ett krav.

Du kommunicerar bra i tal och skrift på svenska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Placeringsorten är i Årjäng.

Arbetsområdet är hela kommunen.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Referensnummer:   A980804

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.