Miljö och hälsoskyddsinspektör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer.
Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en miljö och hälsoskyddsinspektör med huvudsakliga arbetsuppgifter inom livsmedelskontroll alternativt miljöskydd beroende på sökandes kompetens och utbildning. Som miljö och hälsoskyddsinspektör arbetar du på kommunernas bygg och miljökontor med tillsyn och kontroll inom olika lagstiftningar såsom exempelvis livsmedelslagen och miljöbalken.

Vi på Årjängs kommun är ett bygg och miljökontor som arbetar för en renodlad myndighetsnämnd. Inom förvaltningen är vi 10 personer, så det finns alltid någon att rådfråga och diskutera med. Frågar du oss, så är vi väldigt trevliga och har mycket roligt tillsammans. Vi hoppas att även du som är nyutexaminerad söker, då vi av erfarenhet vet att du har mycket ny kunskap att dela med dig av.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Högskoleutbildning inriktning miljö- och hälsoskydd, lägst kandidatexamen, eller har annan utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig.
• Har god förmåga att samarbeta, men även förmågan att självständigt driva ett arbete framåt.
• Tycker om att driva utvecklingsarbete.
• Kan engagera och entusiasmera människor.
• Har förmåga att bygga tillitsfulla relationer, inom och utanför en organisation.
• Har kunskap och erfarenhet om aktuell lagstiftning.
• Har giltigt körkort B.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-12-31

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A997812

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.