Drifttekniker

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 140 anställda och omsätter 400 miljoner.
Läs gärna mer på www.nvk.fagersta.se

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med driften av våra fastigheter och anläggningar inom kommunernas fastighetsbestånd.

Du kommer att sköta driften av våra tekniska installationer för alla fastigheter och idrottsanläggningar i både Fagersta och Norberg.

Du kommer att arbeta med bevakning av driftövervakningssystemen, kan se larm och problem och vidta åtgärder. Du arbetar aktivt för att optimera energiförbrukningen på anläggningar inom kommunerna. I tjänsten ansvarar du för den dagliga tillsynen och arbetar operativt ut mot verksamheterna.

Beställning av underhåll och reparationer från leverantörer ingår i tjänsten såväl felanmälningar som ryms inom den dagliga driften.

Vill Du veta mera om tjänsten är Du välkommen att ringa.

Vi erbjuder dig
En arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare och kollegor som skapar samhällsnytta varje dag och därmed en bättre vardag för våra hyresgäster.

Vi tror att trivsel och goda arbetsprestationer hänger samman och jobbar därför aktivt för en god arbetsmiljö och att skapa förutsättningar för en god hälsa. Hos oss är du ansluten till Företagshälsovård och har möjlighet till friskvårdsaktiviteter

Kvalifikationer

För tjänsten bör du ha kunskaper inom tekniska styrsystem och utbildning kring el, värme, ventilation och kyla. Körkort B är ett skallkrav för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med liknande uppgifter eller badanläggningar sedan tidigare.

Du bör vara strukturerad, kunna organisera och planera ditt arbete väl och slutför det som påbörjats. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och kan hitta lösningar snabbt på uppkomna problem. Du tycker om att samarbeta med andra och har förmågan att anpassa dig till andra för att uppnå det gemensamma målet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-05-03

Enligt överenskommelse
100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C50678

Gör ansökan