jobb just nu!

Speciallärare, Bergvretenskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Bergvretenskolan är en F-9 skola med cirka 700 elever. Skolan är belägen i ett villaområde i den sydöstra delen av Enköpings tätort med närhet till skog och natur.
På Bergvretenskolan ska alla få utveckla sitt allra bästa jag.
Verksamheten vilar på ansvar och delaktighet. Den har god ordning och struktur samt genomsyras av trygghet, tolerans, värme och generositet.
Fokus ligger på elevernas lärande och att alla elever ska känna till sin egen utveckling i förhållande till de olika kunskapskraven. Genom regelbunden utvärdering blir lärandet synligt och vi får underlag för fortsatt utveckling. Bergvretenskolan är en arbetsplats som erbjuder inspiration, engagemang samt en utmanande och spännande lärmiljö där elevernas och personalens kompetens, samspel och idéer tas tillvara.

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att arbeta med elever med olika pedagogiska utmaningar såväl i grupp som enskilt. Du kommer att planera och genomföra undervisning i nära samarbete med klasslärare/mentor samt ge råd och stöd i att utforma de extra anpassningar eller särskilt stöd som eleverna behöver. Du kommer att testa och kartlägga elevers kunskaper, utföra uppföljning och analys av olika screeningar/bedömningsstöd samt vara behjälplig vid skrivandet av pedagogiska kartläggningar/utredningar, åtgärdsprogram samt övrig dokumentation som krävs. i dina arbetsuppgifter ingår även handledning/rådgivning av kollegor samt andra berörda.

Du arbetar i arbetslag på skolan men har också din tillhörighet i Elevhälsoteamet tillsammans med speciallärarkollegor, specialpedagog, kurator, skolsköterska , skolpsykolog samt studie- och yrkesvägledare. I elevhälsoteamet samarbetar du tvärprofessionellt kring de elever son behöver det samt arbetar förebyggande och åtgärdande för att skapa den bästa lärmiljön för våra elever.

Du håller dig ajour med aktuell forskning inom området.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och speciallärarexamen. Du har erfarenhet av att arbeta inom grundskolans olika stadier.

Det är bra om du har erfarenhet av att arbeta med specialpedagogiska frågor.

Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

Du har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Du arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Ansökan

Referensnummer:   BE 2109-08

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.