Verkstadsmekaniker

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor service. Vårt fokus är på att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten. Utan oss slutar samhället snabbt att fungera. Vi finns och vi agerar dygnet runt, året om.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda - Vi tar ansvar för helheten - Vi gör varandra bättre - Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du få ett varierande arbete som gör stor samhällsnytta. Som verkstadsmekaniker hos oss kommer du jobba med både avlopps- och dricksvattenanläggningar. Hygien är viktig både på avlopp och dricksvatten ur arbetsmiljö, men på dricksvatten behöver vi också tänka ur ett livsmedelsperspektiv. Detta kräver en hög noggrannhet innan, under och efter arbetet.

Du blir en av två verkstadsmekaniker som jobbar tätt ihop med två personer från förebyggande underhåll. En större del av arbetet är planerat underhåll, men en viss tid läggs även på avhjälpande underhåll. I din roll kommer du få demontera, montera och tillverka utrustning. Vi jobbar främst med svartstål och syrafast. Du kommer att ha ett tjänstefordon med de verktyg du behöver för ditt arbete.

Viktigaste för oss är arbetsmiljö, kvalité och service.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad till denna tjänst har du en utbildning som mekaniker, svetsare eller med motsvarande erfarenhet/kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är ett krav att ha licens för svetsning av rör och svetsning i syrafast, kunna tillverka efter din egen mätning, kunna läsa ritningar, samt att inneha B-körkort. Du skall kunna jobba självständigt och i grupp.

Meriterande är om du har erfarenhet av MMA, MAG/MIG-, TIG/gassvetsning och gasskärning. Det är också bra att kunna använda fräs och svarv.

Det är också meriterande om du har tidigare ledarerfarenheter, då denna tjänst kan i framtiden bli en gruppledarroll.

Som person behöver du vara ordningsam, serviceinriktad och en lagspelare. Hos oss är laget viktigare än jaget.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Tjänsten är placerad i Säkerhetsklass, prövning kommer att ske.

Anställningens omfattning

Tillträde: Så snart som möjligt
100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1247317

Gör ansökan

Övrigt

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.