jobb just nu!

Elevassistent med diabeteskunskap

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 13 000 invånare.

På Hedens skola möts Du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och mycket glädje. Du arbetar här i en stimulerande och positiv miljö med goda relationer mellan pedagoger, elever och föräldrar.

Hedens är en förskola och skola för åldrarna 1-16 år, med ett helhetstänk kring verksamheten. Vi har renoverat och byggt till för att få moderna, ändamålsenliga lokaler för en skapande, kreativ undervisning enligt ledorden Trygghet, Respekt och Kreativt lärande!

Arbetsuppgifter

Hedens skola på Hönö söker dig som har kunskaper om diabetes och är intresserad av eller har erfarenhet av att arbeta med elever. Du kommer att arbeta med elever på högstadiet i nära samarbete med övrig personal och föräldrar.

Kvalifikationer

Du är en trygg och lugn person gärna med erfarenhet av att arbeta i skola.
Du kan arbeta självständigt och du har en förmåga att skapa relationer med både elever och vuxna. Stor vikt läggs vid därför vid personlig lämplighet.Erfarenhet av diabetes krävs.
Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-20

Tidsbegränsad till: 2019-12-20

70-80%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A877959

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för denna tjänst och ser därför att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.