Kärnämneslärare till anpassade gymnasieskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en legitimerad lärare till de nationella programmen på anpassade gymnasieskolan inom Hälsinglands Utbildningsförbund.

Arbetsuppgifter


På Höghammargymnasiet i Bollnäs erbjuder vi fyra nationella program och ett individuellt program. Vi bedriver verksamhet integrerade i samma byggnad som ungdomsgymnasiet och vuxenutbildningen, men några program bedrivs i egna lokaler i Bollnäs. Det är viktigt för oss i rekryteringen att det finns ett genuint intresse för att arbeta med elever i vår målgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en speciallärarexamen med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning. Du ska även ha en grundskollärarexamen med inriktning mot årskurs 4-6 eller högre, med behörighet i ett eller flera av följande ämnen: Svenska, engelska, SO-ämnen, matematik och naturkunskap.
Det är meriterande om du har erfarenhet av läraryrket inom anpassad gymnasieskolan och/eller att du har kompetens inom språkutveckling. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och du ska ha god förmåga att skapa trygga och goda relationer med eleverna. Det ska vara viktigt för dig att skapa en god lärandemiljö där du utgår från elevens specifika behov. Du är bra på att söka individuella lösningar som fokuserar på elevens hela lärandesituation. Du är trygg som person, kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du tar ansvar för hela ditt läraruppdrag. Du har engagemang och vilja att aktivt bidra till verksamhetens kollegiala processer.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer göras löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Ansökan

Referensnummer:   A1246603

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!