jobb just nu!

Lärare i förskola/Förskollärare Fotö förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 500 invånare.

På Fotö skola följer vi barnens utveckling från förskolan upp till åk 6. På Fotö har vi 75 barn i förskola och skola. Vi samarbetar över åldrarna och erbjuder små grupper och trygga övergångar. Närheten till naturen tar vi vara på i det pedagogiska arbetet. Vi arbetar med gemensam värdegrund och vår verksamhet bygger på glädje, gemenskap och trygghet.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som förskollärare på Fotö förskola och tillsammans med övrig personal i arbetslaget ansvara för en grupp barn i åldrarna 1-5 år. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta sedvanligt dagligt arbete i barngrupp på avdelningen. Vi tror att Du är en person som tillsammans med arbetslaget
- tar en aktiv roll i verksamhetsutvecklingen
- vill och kan tillgodose barnens behov
- är väl insatt i styrdokumenten med pedagogisk dokumentation.
Genom detta ser Du möjligheter för barnen att utveckla sitt eget kunskapssökande och lärande i pedagogiskt utmanande miljöer. En fördel är om Du är förtrogen med moderna digitala verktyg. Förskolan har en avdelning där vi jobbar med två grupper. Vi är ett dynamiskt arbetslag som sätter samarbetsvilja och flexibilitet i fokus. Vi har ett nära samarbete med förskoleklassen och har nyrenoverade lokaler sen 2013.

Fotö förskola är Grön Flagg-certifierad sedan 2013. Grön Flagg innebär att vi i förskolan bedriver ett aktivt miljöarbete och verkar för en hållbar utveckling.

Kvalifikationer

Förskollärare alternativt lärarutbildning yngre åldrar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A884992

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt