Undersköterska Smedsgården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

Arbetsuppgifter

• Ge personlig vård och omsorg utifrån den enskildes individuella behov.
• Som kontaktperson planera och följa upp vården och omsorgen med individens behov i centrum.
• Dokumentera i verkställighetsjournaler, genomförandeplaner och i våra verksamhetssystem.
• Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.
• Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation eller instruktion av sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut
• Samverka mellan professioner och delta i utvecklingsarbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en trygg och engagerad undersköterska med driv och framåtanda som vill vara med och ge brukarna en trygg vardag på Smedsgården. Att göra skillnad för brukarna är något som ska vara viktigt för dig. För att trivas hos oss ser vi att du har förmågan att kunna arbeta självständigt, fatta egna beslut och samtidigt fungera i team samt dela med dig av kunskap och erfarenheter. Du är lyhörd och har ett gott bemötande både avseende brukarna, anhöriga samt övrig personal. Vidare är du flexibel, ansvarstagande, har en förmåga att snabbt kunna ställa om vid förändringar i verksamheten och bidrar till utveckling av verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi vill att du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med boende, anhöriga och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. Vi ser gärna att du har god datavana. Utbildning som är önskvärd är förflyttningsteknik och lyftkörkort. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse. Interjuver sker löpande så tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.
Tillsvidare/vikariat, provanställning kan tillämpas

Ansökan

Referensnummer:   A1178361

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag
Trivselpeng
Påverkningsbart schema

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!