jobb just nu!

Nyskapande och initiativrik 1:e kock sökes till Gymnasiet i Eslöv

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, fastighetsförvaltning med städservice, byggprojekt samt måltider till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns tolkförmedling, kontaktcenter och mat och elevtransporter. Våra framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i ett helt nytt restaurangkök med att erbjuda Skånes bästa skolmåltider? Då är det dig vi söker. Till Eslövs nya gymnasieskola söker vi nu en nyskapande och initiativrik kock och teamledare som vill leda ett nytt team där hållbarhet och miljö ligger i fokus och där skolrestaurangen är en del av en attraktiv gymnasieskola. Idag ligger vi på sjundeplats i ekomatsligan och vår vision är att servera Skånes bästa måltider. I denna roll leder du personalen i ditt team med inspiration och energi mot denna vision. Du arbetar med kreativ matlagning, driver utvecklingsprojekt, hanterar administrativa uppgifter samt deltar i gemensamma möten. Du är med och utvecklar restaurangens koncept och planerar dagens meny i tätt samarbete med våra måltidsutvecklare. Dagligen samarbetar du och teamet med intilliggande restaurangprogrammets lärare och elever. Vårt nya kök lagar ca 500 portioner dagligen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kock eller motsvarande och har kunskaper om egenkontroll och hygien. Du är initiativrik och brinner för att laga god och modern mat. Vi lagar flertalet specialkoster varje dag så erfarenheter från detta är ett krav. Du är utåtriktad, skapar goda kontaktytor och goda relationer med kunder och gäster. Du har datorvana och en vilja att lära dig de program vi använder.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-04-01

Eller enligt överrenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C24247 - 2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.