jobb just nu!

Textilslöjdslärare sökes till Enebackeskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.


Arbetsuppgifter

Är du lärare i textilslöjd och intresserad av ett nytt uppdrag inför hösten 2019?
Enebackeskolan i Höör söker nu en kreativ och inspirerande textilslöjdslärare. I din roll som slöjdlärare ansvarar du för undervisningens kvalitet och engagerar dina elever i ett kreativt klassrum. Som lärare hos oss är det din uppgift att tillsammans med arbetslaget utveckla innehållet i verksamheten, främja det kollegiala lärandet och ta initiativ till ämnesövergripande arbete. Vi söker en lärare med energi och engagemang för elever, lärande och ämnet textilslöjd. Du arbetar för kollegialt lärande där vi lär av varandra och utvecklas tillsammans. I samverkan med pedagoger i åk 3-6 undervisar du i slöjdämnet utifrån aktuella styrdokument och ger eleverna möjlighet att utveckla sina förmågor i linje med grundskolans gemensamma uppdrag. I arbetet ingår att dokumentera, bedöma utifrån slöjdämnets kursplan för grundskola, följa upp och utvärdera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad slöjdlärare med behörig att undervisa elever i åk 3-6. Du är flexibel, lösningsfokuserad, har lätt för att samarbeta och att skapa goda relationer med såväl elever som vuxna. Du har ett positivt förhållningssätt till eleven, har stor förmåga att se elevers möjligheter och kompetenser och är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer. Du har förmåga att se alla elever och ta hänsyn till olika förutsättningar. Du är självgående, modig och vågar testa nya arbetssätt för att möta morgondagens elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningens omfattning

Tillträde 190813

Ansökan

Referensnummer:   87/19

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.