jobb just nu!

Receptionist till Komvux i Enköping

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom vuxenutbildningen i Enköping erbjuder vi invånarna möjlighet att komplettera sina tidigare studier för att söka högre utbildning eller att få en praktisk yrkesvuxutbildning. Vi erbjuder även studie- och yrkesvägledning till kommuninvånarna. Som receptionist och administratör kommer du att arbeta med dessa verksamheter, men även med Integrationsenheten som finns i samma lokaler. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som receptionist består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att svara i telefonen och möta kunder vid receptionsdisken. Du kommer att ingå i ett arbetslag med administrativ personal och studievägledare.
I dina arbetsuppgifter ingår även att kunna hantera information i våra datasystem, såsom registreringar av olika slag, frånvarorapportering samt fakturor i vårt ekonomisystem. I tjänsten ingår även att arbeta med statistik och uppföljning av de olika verksamheterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är också meriterande.
Du ska ha mycket god datorvana och erfarenhet av Word och Excel krävs.
Erfarenhet av Procapita/Lifecare, Smartsign Publisher och Teams är också meriterande.

Som person är du mycket serviceinriktad och tycker om att möta människor. Du har erfarenhet av att arbeta med kundservice eller liknande befattningar. I vår verksamhet möter du personer med skiftande bakgrund vilket innebär att det är viktigt med ett professionellt och individuellt bemötande.
Arbetet kräver att du är självständig, ansvarsfull och mångsidig samt kan hitta lösningar i stunden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekryteringsprocessen pågår under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag.

Provanställning kan vara aktuellt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-06-03

Eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C27106

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.