jobb just nu!

Yrkeslärare CNC teknik till Rinmangymnasiet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hos oss på Rinmangymnasiet studerar 1300 elever. Vi arbetar i centrala lokaler, nära till tåg- och busstation. Skolan är profilerad mot naturvetenskap, teknik, och service. Alla våra program hittar du på www.eskilstuna.se/rinmangymnasiet.

Industritekniska programmet är en del av Teknikcollege Mälardalen. Vi utbildar elever efter vad bransch och högskola behöver idag och imorgon genom ett utbrett och väletablerat samarbete med både privat och offentligt näringsliv i regionen. Vi utbildar också ungdomar på uppdrag från Volvosteget.

Arbetsuppgifter

Du planerar, genomför och följer upp din undervisning utifrån läroplan, aktuella kursplaner och i nära samarbete med dina kollegor på utbildningen samt med representanter från näringslivet. I tjänsten ingår också mentorskap.

Vi erbjuder en tjänst där du får vara med att utbilda våra ungdomar för arbete inom industri- och teknikområdet. Du har därmed en unik chans att få forma och påverka kommande medarbetare inom svensk industri för en utvecklande och hållbar framtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa enligt nuvarande läroplan. Det är meriterande om du har en lärarexamen med behörighet att undervisa i CNC på gymnasienivå.
Det här är en tjänst för dig som är trygg med att använda IT som en del av din undervisning. Eftersom dokumentation är en viktig del i arbetet är det viktigt att du kan uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift.
De formella kraven är viktiga, men vi kommer också lägga vikt vid hur du är som person. För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du har en god förmåga att samarbeta och lyssna in andra människor. Du har ett öppet sinne, förmåga att entusiasmera och inspirera elever och har lätt för att kommunicera. Du trivs i en roll där du får utrymme för att driva frågor och bidra till utveckling. Du värdesätter struktur och har förmågan att planera och följa upp ditt arbete.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5376

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning inom grundskolan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalighet och att erforderliga beslut fattas.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.