Socialsekreterare, vuxen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

Arbetsuppgifter

Handläggning av ärende avseende vuxna som är i behov av stöd utifrån missbruk, psykisk ohälsa eller våld i nära relationer. Arbetet innebär ett nära samarbete med kommunens strukturerade öppenvårdsverksamhet.

Du kommer också få ett ansvar för vårt verksamhetssystem, ProCapita, givetvis kommer du att få utbildning och möjlighet att utveckla denna kompetens.

Vi söker dig som vill arbeta brett med vuxna där du ansvarar för att utreda och följa upp den vuxnes behov utifrån socialtjänstens ansvar. Vi önskar att du är socionom och intresserad av att utvecklas som socialsekreterare.

Kvalifikationer

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A798041 - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!