Undersköterska/Vårdbiträde till Hemtjänst Sälen/Transtrand och Bompabackens äldreboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Bompabackens äldreboende ligger i Transtrand, bara några kilometer från Sälens by. Bompabacken består av två avdelningar i särskilt boende varav det ena är en demensavdelning och nu söker vi dig som huvudsakligen vill arbeta på vår demensavdelning men arbete över avdelningarna är vanligt förekommande.

Som undersköterska kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorg.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:
* ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna utifrån deras individuella behov.
* skapa en meningsfull vardag för den enskilde
* ge våra boende trygghet i sitt eget hem.

Med gott bemötande, hög servicegrad och engagemang anpassar du arbetet efter varje enskild boendes behov så att stödet utformas individuellt utifrån genomförandeplanen. Du kommer att arbeta enligt schema dag, kväll och helger.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde, gärna med inriktning på demens/geriatrik/palliativ vård.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom äldrevården. Därutöver är det viktigt att du kan hantera ett digitalt journalsystem samt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Tjänsten kräver att du självständigt kan planera ditt arbete för att tillgodose våra boendes behov. Du jobbar i ett team av vårdpersonal och tillsammans med dina kollegor som är undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor och fysioterapeuter skapar vi de bästa förutsättningar för de boende.

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt i din roll vilket vi vet behöver präglas av ett gott bemötande, av respekt och av värdighet.
Tjänsten innebär att du ska trivas i att jobba med hög flexibilitet då det hela tiden händer saker i vår verksamhet. Du behöver trivas med att lösa problem och ta initiativ i det dagliga arbetet.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-06-01

Tidsbegränsad till: 2024-08-31

Annat datum möjligt efter överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   C128929

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Du kommer att arbeta enligt schema dag, kväll och helger.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.