Sommarvikariat Leg. Arbetsterapeut till Askersunds kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart att bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.
Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, samt individ- och familjeomsorg
Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Som arbetsterapeut i Askersunds kommun får du ett omväxlande och spännande jobb. Detta ger stor möjlighet till utveckling både som individ och i din yrkesroll.
Du kommer att arbeta utifrån Hälso- och sjukvårdens intentioner och kommunens mål och riktlinjer. Här arbetar arbetsterapeuter i team tillsammans med sjuksköterskor, enhetschefer och omvårdnadspersonal med vårdtagaren i centrum.
Vi är en grupp med sju arbetsterapeuter som har ett gott samarbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu semester vikariat som arbetsterapeut till Askersunds kommun. Du kommer att arbetar mot Vård och omsorgs boende, hemsjukvård och funktionsstöd.

Arbetsterapeutens uppgifter är bland annat:
- Arbetsterapeutiska bedömningar, rehabilitering och hjälpmedelsförskrivning.
- Medverka vid vårdplaneringar och teamträffar.
- Handledning av personal.
- Datadokumentation i Procapita+.
Som arbetsterapeut kommer du att samarbeta och kommunicera med interna och externa aktörer, då vi är en liten kommun har vi ett nära och personlig samarbete med dessa.
Vi använder oss av kvalitetsregister för att ge våra patienter säker vård av god kvalité.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du är självständig och engagerad, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar. Erfarenhet önskvärd men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Körkort B är ett krav. Bil avtal tillämpas
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-08-31

Tillträde efter överenskommelse
100 %
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   SomvikAT

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!