Enhetschef till Rosenborgs vård- och omsorgsboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi finns här för människor. Vi erbjuder olika typer av stöd till barn, unga, familjer och vuxna som på något sätt har behov av våra insatser. Vi ger personer det stöd som behövs för att sedan av egen kraft komma vidare till arbete, studier eller på annat sätt få hjälp för att utvecklas. Vi tar hand om våra gamla när de behöver stöd i sin vardag.
Vi är en av få kommuner i Sverige som har en samlad socialtjänst. Det innebär att myndighetsutövning samt behandlande och stödjande insatser finns i en och samma förvaltning. Det ser vi som en enorm styrka. Vi skapar värde för våra kommuninvånare och bidrar till ett gott och värdigt liv – för alla, oavsett förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid tidiga insatser och förebyggande arbete, professionellt och individuellt anpassat stöd. Vi är en lärande arbetsplats - Vi gör varandra bättre genom vårt kvalitetsarbete med fokus på dem vi är till för. Vi är social- och omsorgsförvaltningen – en del av Hudiksvalls kommun.

Rosenborg är ett vård- och omsorgsboende i Näsviken, vackert beläget vid Tamms kanal. Boendet har 20 lägenheter som är fördelade på tre plan.

Arbetsuppgifter

Arbetet som enhetschef på Rosenborg innebär bland annat att du, utifrån gällande lagstiftning och mål skall leda och fördela arbetet på enheten, ha verksamhets-, personal- och budgetansvar samt ha kontakter med kunder och deras närstående. Som enhetschef ska du samverka med en rad olika interna och externa kontakter, leda, motivera och stimulera dina medarbetare samt driva ett aktivt utvecklingsarbete som bidrar till att enheten når uppsatta mål. Administrativt stöd finns samt bemanningssamordnare för den dagliga vikarieanskaffningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och bidra till framtidens välfärd. Vi tror att du är en person som drivs av nya utmaningar, som trivs med att ha variation i ditt arbete och som vill vara med och driva äldreomsorgsfrågor framåt i en tid av omställning och förändring.
Du är en trygg ledare och ett plus är om du har några års erfarenhet som chef. Du har en förmåga att leda och motivera andra för att på ett och effektivt sätt nå gemensamma mål. Du är lyhörd och kan snabbt bygga relationer och skapa engagemang och delaktighet. I dina tidigare chefspositioner har du haft verksamhets-, ekonomi- och personalansvar.
Du är en flexibel person som har en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i verksamheter. Du kan anpassa ditt ledarskap efter behov och har en förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. På samma gång är du strategisk och har ett helhetsperspektiv. Du ser på sakers långsiktiga betydelse och trivs med att analysera och arbeta med komplexa problem.
Du har en akademisk högskoleutbildning relevant för uppdraget.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom vård- och omsorgssektorn och/eller hälso- och sjukvårdssektorn.
Vi hoppas att detta kommer bli en förhållandevis snabb rekryteringsprocess. Därför kan vi komma att göra urval och intervjuer löpande under ansökningstiden.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-11-01

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1246923

Gör ansökan

Övrigt

Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Här lever 37 600 glada hudikbor, och mer än hälften av oss bor på landsbygden.

I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare inom 300 olika yrken som varje dag jobbar för att skapa värde för dem vi är till för - våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Läs mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: www.hudiksvall.se/jobbahososs

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Observera att vi endast tar emot ansökningar via www.offentligajobb.se