Sommarjobb inom Hemtjänsten på flera orter i kommunen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Letar du en väg till ett varierande jobb och villa vara en del av vår bemanning? Du kan vara den som gör någon annans dag bättre!

Rekrytering- och bemanningsenheten är en del av Personalenheten och samarbetar med tre av kommunens förvaltningar - Lärandeförvaltningen, Social- och omsorgsförvaltningen och Tekniska förvaltningen.

En stor del av vårt uppdrag är att rekrytera personer som vill jobba i kommunens verksamheter när delar av den ordinarie personalen är lediga.

Nu söker vi till flera orter i kommunen dig som vill jobba inom Hemtjänsten under sommaren 2023.

Välkommen med din ansökan!

Sommarvikarier som arbetar minst 8 veckor heltid, under en och samma tidsperiod som förläggs av arbetsgivaren utifrån verksamhetens behov, under perioden 1 juni till och med 31 augusti får efter utfört vikarieuppdrag 10 000 kr i extra sommarersättning.

Ersättningen betalas ut i september månad.

Sommarersättning utgår ej om medarbetare varit frånvarande vid mer än 2 frånvarotillfällen, oavsett orsak, med max 4 arbetsdagar vid vardera frånvarotillfälle under sitt sommarvikariat.

Arbetsuppgifter

Inom hemtjänst jobbar du oftast ensam med att hjälpa personer i hemmet så att de kan klara sin vardag. När du jobbar inom hemtjänsten får du ett schema där det står vem du ska hjälpa, vilken tid och vad du ska göra. Oftast kör du bil, men det förekommer också att du går eller cyklar hem till personen du ska hjälpa.Dokumentation ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är undersköterska eller har annan motsvarande utbildning och/eller erfarenhet. Men framförallt behöver du ha ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta med andra.

För att kunna kommunicera med våra kunder och för att dokumentera är god förmåga i det svenska språket i både tal och skrift ett krav. Du behöver ha god teknikvana då våra arbetsverktyg är digitaliserade.

Körkort och körvana för manuellt växlad bil är ett krav för att arbeta i hemtjänsten

Arbetet förlagt till alla dagar och vi förväntar oss att du kan jobba såväl vardagar som kvällar och helger.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekryteringen sker löpande med möjlighet att arbeta timmar vid behov omgående fram till ditt schema börjar. Bokning av intervjuer sker via e-post, därför är det viktigt att du uppger en giltig mailadress och att du läser dina mail regelbundet.

Ansökan

Referensnummer:   A1225944

Gör ansökan

Övrigt

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Här arbetar 3 700 medarbetare inom 300 olika yrken för att få en hel kommun att fungera. Här kan du påverka nutid och framtid, samtidigt som du gör skillnad i människors vardag. Läs mer om oss som arbetsgivare på www.hudiksvall.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi på Rekrytering och bemanning arbetar för att se till att flera av våra förvaltningar är bemannande. Vi jobbar för att de ska ha rätt person på rätt plats vid rätt tid.

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls Kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html