jobb just nu!

Söker du ett meningsfullt och utvecklande sommarjobb? Se hit!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Förvaltningen Vård och Omsorg omfattar tre verksamhetsområden, äldreomsorg, funktionsnedsättning samt hälsa och bistånd. Med den enskilde individens behov i fokus erbjuder vi individanpassad vård, omsorg, stöd och service.

VISSTE DU ATT ESLÖVS KOMMUN ERBJUDER ALLA SEMESTERVIKARIER JOJO-SOMMARKORT?

Vi erbjuder dig som semestervikarie:

– Månadsanställning: Detta innebär att du får ett fast schema och utbetald lön samma månad som du arbetat.

– Jojo-Sommarkort: Om du fullföljer erbjuden schemarad erbjuder Eslövs kommun dig ersättning för Jojo-Sommarkort.

– Friskvårdsbidrag: Eslövs kommun erbjuder friskvårdsbidrag till alla medarbetare oavsett anställningsform. Du kan använda det till exempelvis gymkort, massage och andra fysiska aktiviteter. För mer information se Skatteverkets hemsida.

– Erfarenhet och kunskap för framtiden!

Arbetsuppgifter

FÖRGYLL SOMMAREN FÖR VÅRA BRUKARE!

Vårt uppdrag är att ge bra service och trygghet till våra brukare genom att aktivera, stötta, skapa socialt sammanhang och ge god omvårdnad. Är detta något du vill vara en del av? Sök då till oss!

Verksamhet äldreomsorg

Som semestervikarie inom äldreomsorgen kan du arbeta på särskilt boende eller inom hemvården.

Du kommer att arbeta med att ge brukarna en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Detta innebär att du stöttar vid exempelvis personlig hygien, utför delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation. Det är viktigt att det är den enskildes behov som är i fokus och det är utifrån detta förhållningssätt vi organiserar vårt arbete.

Verksamhet funktionsnedsättning

Som semestervikarie inom funktionsnedsättning kan du arbeta på LSS-boende, inom socialpsykiatrin eller som personlig assistent.

Du kommer att arbeta med att motivera och handleda, vilket innebär att du stödjer brukarna i deras dagliga aktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår också personlig hygien, enklare matlagning, aktiviteter, delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation.

Inom båda verksamheterna, äldreomsorg och funktionsnedsättning, är arbetstiderna varierande och förlagda till dag, kväll och natt. Både veckodagar och helger kan förekomma. För att du ska kunna göra ett bra arbete kommer du få en introduktion samt gå bredvid kunnig personal på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Du som söker får gärna ha studerat eller påbörjat en utbildning inom Omvårdnadsprogrammet, Barn-och fritidsprogrammet eller annan pedagogisk utbildning, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. För hemtjänstområdet krävs det att du har körkort eller kan cykla.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Dina främsta egenskaper är att du har ett bra bemötande, är trygg i dig själv och kan bemöta samt förstå brukarens behov. Utöver det kräver arbetet att du kan arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förmåga att sätta dig in i andras situationer och att du alltid sätter brukarens behov i fokus.

Du som söker ska ha fyllt 18 år. Det är önskvärt att du kan arbeta hela sommarperioden juni-augusti. Du som har möjlighet att arbeta hela sommaren kommer att prioriteras i urvalet. Det kan även finnas en möjlighet att börja arbeta tidigare som timvikarie, samt fortsätta under hösten.

För att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringsprocessen ber vi dig ansöka online via länken nedan och vara noggrann med att fylla i samtliga steg i din ansökan.

Ibland kan det hända att våra mejl hamnar i skräpposten. Vi rekommenderar dig därför att kolla din skräppost efter eventuella mejl från oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Referensnummer:   A837060 - 2018

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.