jobb just nu!

Skolsköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Hälsinglands Utbildningsförbund söker nu en skolsköterska. Placeringen är Torsbergsgymnasiet/Höghammargymnasiet i Bollnäs men skolsköterskorna har ett gemensamt ansvar för elevhälsan i hela förbundet.

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga uppgiften är att genomföra hälsosamtal med alla elever och följa deras utveckling. Du kommer att vara del av Torsbergsgymnasiets och Höghammargymnasiets elevhälsoteam tillsammans med kuratorer, studie- och yrkesvägledare, specialpedagoger och rektorer. Du kommer även att kunna arbeta med insatser, t ex vaccinationer, gentemot våra elever på Staffangymnasiet i Söderhamn och i Nordanstigs kommun. Vid sidan av att vara knuten till ett elevhälsoteam på en skola utgör skolsköterskorna i förbundet ett team som planerar och genomför sina arbetsuppgifter tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen för skolsköterska, distriktssköterska eller barn- och ungdom. Du har ett engagemang för att stötta ungdomar i gymnasieåldern så att de kan nå sina mål under gymnasietiden och få goda förutsättningar för vidare studier eller arbete. Du är handlingskraftig, lyhörd, tydlig och har förmåga att inspirera och skapa goda relationer. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska kunna styrka dina meriter med dokumentation och goda referenser.

Anställningens omfattning

Höstterminen 2019

Ansökan

Referensnummer:   A859884

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!