jobb just nu!

Sommarjobb - Det är här det börjar!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill arbeta hos oss i Vaggeryds kommun sommaren 2020. På våra arbetsplatser är arbetet omväxlande, meningsfullt, socialt och utvecklande. Vi trivs på jobbet!

Vi söker dig som vill ha en bra start i arbetslivet eller kanske känner du att det är dags att testa något nytt? Vi söker dig som vill göra skillnad. Du behövs både inom äldreomsorgen och funktionshinderomsorgen. Vi söker även undersköterskor till vår hälso- och sjukvårdsorganisation.

Arbetsuppgifter

Du kommer inom äldre- och funktionshinderomsorgen att få arbeta med vård- och omsorgsuppgifter t ex hjälp vid påklädning, mat/dryck och med hygien. Du kommer även att få delta i sociala aktiviteter som promenader och motiverande samtal med våra brukare.
Som undersköterska inom hälso- och sjukvårdsorganisationen kommer du att arbeta med bland annat såromläggning och venprovtagning.

Under sommaren kommer det att finnas erfarna medarbetare som i sitt uppdrag även kommer att ha till uppgift att stötta dig som är ny på jobbet. Känner du dig nyfiken på våra verksamheter? Ta kontakt med oss så får du gärna komma och hälsa på och se hur vi har det. Det finns även möjlighet för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är minst 18 år, ansvarsfull och genuint intresserad av att arbeta med människor. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård, omsorg eller pedagogiska verksamhet.

Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. För arbete inom hemtjänst samt nattorganisation krävs B-körkort, ange därför detta i ditt personliga brev.

Vi har två sommarperioder, v 25-28 och 29-32. Vi ser gärna att du arbetar båda perioderna.

Ansökan

Referensnummer:   19/213

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Avtalsenlig lön

Anställning

Dag, kväll och helg. Vi har även behov av nattjänstgöring.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.