jobb just nu!

Rörläggare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av avdelningarna fastighet, park och gata, plan och exploatering, måltidsservice, vatten och avlopp, serviceutveckling, ekonomi och administration samt verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ungefär 300 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en god stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

Vatten- och avloppsavdelningen har 40 medarbetare. Vi ska leverera tjänster inom VA, som till exempel dricksvatten och omhändertagande av avloppsvatten. Vi ansvarar också för kommunens ledningsnät och avlopps- och vattenverk. Enköpings kommun växer kraftigt och vi står inför stora utmaningar och satsningar inom VA-området.

Arbetsuppgifter

Som rörläggare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra drift- och underhållsarbeten på det befintliga ledningsnätet. Du är med och tar hand om planerade arbeten och hanterar även akuta läckor. Många gånger är du en viktig kontakt för våra kommuninvånare som vi självklart vill bemöta på bästa sätt.

I jobbet ingår även att arbeta med nyanläggning inom vatten och avlopp. Du har stor frihet att själv planera din dag och det finns alltid utrymme för egna initiativ.

Gruppen består av nio medarbetare som har mycket kompetens, trivs tillsammans och stöttar varandra. Just nu är vi inne i ett spännande skede med mycket utvecklingsarbete.

I tjänsten ingår även beredskap.

Kvalifikationer

För att passa hos oss i rollen som rörläggare behöver du ha relevant utbildning eller ha arbetat inom anläggningsbranschen i minst tre år. Vi ställer även krav på att du kan kommunicera bra på svenska i tal och skrift. Vidare måste du ha grundläggande datorkunskap samt b-körkort.

Det är meriterande om du dessutom har arbetat med reparationer och nyanläggning inom va-området. Vi ser även positivt på om du har erfarenhet av kundkontakt eller c-körkort.

För att platsa i vårt gäng lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens. Som person måste du vara självgående, strukturerad och ha god samarbetsförmåga. För att kunna möta våra kunder på ett bra sätt behöver du även vara serviceinriktad. Eftersom vi arbetar med vatten och miljö är det också viktigt att du är kvalitetsmedveten.

Om du dessutom är kreativ i ditt yrke och flexibel så kommer det att göra jobbet enklare för dig. Vi ser även att förmåga att se helheten är bra att ha.

Denna tjänst är säkerhetsklassad och vår rekryteringsprocess innehåller därför en säkerhetsprövning.

Ansökan

Referensnummer:   C30101

Ansök enligt nedan:

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!

Du kan skicka in din ansökan digitalt eller via e-post, se ovan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.