Vi söker enhetschef för projektanställning till Linden

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Socialförvaltningen bedriver en bred verksamhet inom äldreomsorg, funktionshinderområdet, hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Vi har för närvarande ca 250 medarbetare.
Vill du arbeta inom vår förvaltning så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på att de resurser och förmågor som finns hos varje människa ska tillvaratas. Vi uppmuntrar till delaktighet och eftersträvar alltid ett gott bemötande med respekt för den personliga integriteten.

Arbetsuppgifter

Vi satsar på att förstärka ledarskapet under ett år då vi gjort flera stora förändringsarbeten på Linden. För att fortsätta med implementering och utveckling av nya rutiner och arbetssätt behöver ledarskapet förstärkas så att chefen kan finnas mer närvarande. Du kommer att arbeta som en av två enhetschefer, där ni tillsammans ansvarar för helheten på Linden. Denna tjänst är en projektanställning. Uppdraget innefattar ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du säkerställer att arbetet sker i enlighet med uppdrag och uppsatta mål och att verksamheten drivs med hög kvalitet och effektivitet.
En viktig uppgift blir också att tillsammans med dina medarbetare utveckla arbetssätt med syfte att ständigt förbättra verksamheten för brukarnas bästa. Vi tror att ett lagarbete där allas kreativitet och idéer tas tillvara skapar ett stort engagemang.
Din roll innefattar även att skapa goda förutsättningar för brukare/patienter och medarbetare, vilket bl.a. innebär samverkan med både interna och externa aktörer.

Du kommer att ingå i en ledningsgrupp bestående av enhetschefer, verksamhetscontroller och verksamhetsutvecklare, som alla rapporterar direkt till socialchef. Som del av en ledningsgrupp förväntas du också att se till helheten och till det bästa för hela förvaltningen, att man i ledningsgruppen kan få bli sitt bästa jag. För oss är det viktigt att alla medarbetare bidrar till att skapa och vidareutveckla en kultur med värderingar såsom öppenhet, ömsesidigt förtroende och lagarbete med fokus på dem vi är till för.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har:

• adekvat högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget, gärna inom aktuellt område
• erfarenhet av chefsuppdrag
• god administrativ förmåga
• god vana av IT
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
• grundläggande kunskap i ekonomi samt arbetsrätt och arbetsmiljö.

Meriterande om du har arbetat i en politiskt styrd organisation.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en personlig mognad och känner dig trygg i att leda andra. Med tydlighet och mod har du förmågan att fatta beslut för verksamhetens bästa och vågar tänka nytt för att driva utvecklingen framåt.
Du är engagerad, har ett genuint intresse för människor och uppskattar att samarbeta och samverka med andra. Ditt arbetssätt är strukturerat och organiserat och du har en god förmåga att prioritera och planera.
Du är kommunikativ och lyhörd och har en förmåga att entusiasmera andra och skapa delaktighet.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för den här rollen.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2023-01-01

Enligt överenskommelse.
6 månader eller längre. Ett år med eventuell möjlighet till förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   A977775

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.