jobb just nu!

Semestervikarier leg. sjuksköterskor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Eda kommun har ca 8 500 invånare och är vackert belägen i västra Värmland. Kommunen ligger mitt emellan Karlstad och Oslo med goda kommunikationsmöjligheter åt vardera hållet. Aktiviteten efter den svensk-norska gränsen har påverkat utvecklingen i kommunen på ett gynnsamt sätt genom en blomstrande gränshandel, där mer än 3 miljoner människor möts varje år. Det finns fortsatt intresse från näringslivet att etablera sig i kommunen, vilket också ställer krav på den kommunala servicen. Det lokala näringslivet med tyngdpunkt på industri och handel gör Eda till en attraktiv kommun. Eda kommun erbjuder goda möjligheter till varierande fritidsaktiviteter både sommar- och vintertid och några av våra anläggningar som lockar många besökare är Valfjället Skicenter och Eda Golfklubbs unika 18-hålsbana.

Arbetsuppgifter

Kom och jobba hos oss inom Vård och Stöd under sommaren. Du får ett spännande och meningsfullt arbete där du gör skillnad för de människor du möter.

Vi söker sjuksköterskor till kommunal hälso- och sjukvård. Under juni, juli och augusti erbjuds semestervikariat med schemalagd tjänstgöring dag/kväll/helg, heltidsmått är 35 timmar/vecka.

Vårt arbete utgår från Vård och Stöds värdegrund. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor. Vi arbetar i team runt den enskilde vårdtagaren, både inom särskilt och ordinärt boende. Du erbjuds en flexibel och omväxlande arbetsplats där det bedrivs alla förekommande sjuksköterskeuppgifter, allt från läkemedelshantering till avancerad hemsjukvård.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av kommunal hälso-och sjukvård.
God datavana.
B-körkort och vid behov tillgång till bil krävs.
Du ska kunna arbeta självständigt och i team.
Ett gott bemötande och en god kommunikation är en viktig del i arbetet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
11 dagar - 3 månader. Varaktighet är vikariat under sommaren 2019.

Ansökan

Referensnummer:   A845388

Gör ansökan

Anställning

Heltidsmått är 35 timmar/vecka, schemalagd arbetstid.

Övrigt

Välkommen med din ansökan innehållande meritförteckning. Helst digital ansökan via Offentliga Jobb annars post till Eda kommun, Vård och Stöd, att: Annika Karlsson, Älvuddsgatan 17, 670 40 Åmotfors. Märk kuvertet med "Semestervik ssk"

Eftersom vi ser fram emot din ansökan så vänta inte utan sök tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Innan anställning kan ske begärs utdrag ur Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister, lämnas i oöppnat kuvert.

Grundannonsering sker enligt kommunens policy, vi undanber oss därför bestämt försäljare av annonsplats, rekryteringssajter och liknande.