Fritidspedagog/lärare i fritidshem med erfarenhet av textilslöjd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Skolstaskolan är en liten, trivsam och välfungerande skola (F-6),1 mil utanför Enköping, med goda kommunikationer till såväl Stockholm, Uppsala och Västerås.
Vi har i dag 205 elever i fräscha nyrustade lokaler. Hos oss får du arbeta i ett välfungerande arbetslag, med långt gången integrering av förskola, skola och fritidshem. Tillsammans arbetar vi i ett helhetstänkande kring barnets hela dag och måluppfyllelse. Vår ambition är att alla barn ska må bra till både kropp och själ. ”Skolstaandan”- vår värdegrund, är vår ledstjärna.
Engelskaspåret är ett kvalitetsarbete som löper som en röd tråd genom förskola, skola och fritidshem. På ett lustfyllt sätt arbetar vi med engelska. Som en avslutning i skolår 6 gör vi en resa till vår vänskola i London. Arbetet har kvalitetsutmärkts med "European label" av EU och Skolverket. Fritidshem och skola arbetar mycket integrerat kring "Barnets hela dag", vad gäller omsorg och lärande.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår pedagogiskt arbete i skolan och på fritidshemmet.
Du ska leda elevers lärande i fritidshemmet och i textilslöjd.
I övrigt arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor med öppning, rastverksamhet, samverkan i skolan och fritidsverksamheten fram till stängning.

Kvalifikationer

Fritidspedagogsexamen eller lärare med inriktning mot yngre åldrar och fritidshem är meriterande.

Du har intresse av att vara delaktig i det pedagogiska utvecklingsarbetet arbetet på skolan och på fritidshemmet. Erfarenhet att arbeta med barn är positivt, men är du rätt person så stöttar vi dig i din utveckling som pedagog!

Som person är du ansvarstagande och du fullföljer dina åtaganden. Du har god samarbetsförmåga - är inlyssnande, kommunikativ och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har pedagogisk insikt d.v.s. har förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar och du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren. Du besitter en empatisk förmåga d.v.s. har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-25

40-50%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C45753

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.