Undersköterska till Hemtjänst Centrum

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.
Hemtjänst Centrums område sträcker sig inom gång och cykelavstånd med utgångspunkt från Kungshällan.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär sedvanlig vård- och omsorgsinsatser inom kommunal verksamhet, så som personlig omvårdnad, läkemedelsdelegering samt att aktivt dokumentera i vårt dokumentationssystem. I Höörs kommuns hemtjänst utför vi inga serviceinsatser; tvätt, städ och inköp.

Vi arbetar funktionsstödjande och med ett salutogent förhållningssätt. Vårt mål är att alla som vi ger insatser till ska få bra dagar. Social sektors värdegrund baseras på ansvar, respekt, tillit och bemötande.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med stort intresse och engagemang i ditt yrke, eller har annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Vi ser att du kan arbeta självständigt, strukturerat, samt att du är lyhörd för medborgarens behov och är trygg i din yrkesroll. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt datorvana.

Vi söker dig som har en vilja och ett engagemang att på ett positivt sätt att utforma och utveckla hemtjänsten i Centrum.
Du har ett gott bemötande och sätter medborgaren i centrum. För att kunna arbeta efter medborgarens behov behöver du ha lätt för att samarbeta med andra professioner och andra intressenter kring medborgaren. Arbetet ställer krav på flexibilitet, god kommunikation- och samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   36/24

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.