Vi utökar med mer resurser - är du en av våra nya sjuksköterskor?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom kommunens verksamhet har du varierande arbetsuppgifter som att övervaka och följa upp hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov och läkemedelshantering. Handledning, delegering och rådgivning till omvårdnadspersonal är också en viktig del i arbetet. En stor del i ditt arbete är att kunna planera och organisera det egna arbetet och arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Du arbetar i ett nära team som består av olika professioner: enhetschef, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal.

Utbildning och vidareutveckling är av stor betydelse för oss i Tierps kommun och något vi uppmuntrar och erbjuder.

Vi ger dig en trygg anställning med påverkningsbart schema i Time Care. Detta läggs i 7-veckors intervall i samarbete med dina kollegor. I dags läget är det ca en helg och ca tre kvällar per period.

Kvalifikationer

Vi söker fyra legitimerad sjuksköterskor till vår kommun med utgångspunkt Örbyhus/Tierp. Ser du en tjusning i att ha olika dagar, få uppskattning för att du blir en extra resurs? Arbetet är intensivt, varierande, flexibelt. Du kommer att arbeta över hela kommunen och vara en resurs där behovet finns. Exempelvis vid ökad vårdtyngd, vakans - ja, där du behövs. Vi har redan ett fungerande arbetssätt med detta och ni blir vår utökning.

Vi har egna ansvarsområde men arbetar även övergripande. Du ska ha ett flexibelt och kund fokuserat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med alla övriga yrkeskategorier då vi arbetar med våra kunder utifrån ett starkt teamtänk. Som en kollega i vårt team har du humor, du är ödmjuk
och engagerad.

Körkort är ett krav.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-09-01

100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1126362

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tillsättning sker löpande så är Du intresserad så sök snarast. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.