Grundsärskolan söker lärare/speciallärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Arbetsuppgifter

Som lärare/speciallärare arbetar du nära andra elever och elevresurser. Ni samverkar som ett team runt eleven och anpassar dagen och undervisningen utifrån elevens individuella behov. Du kommer ha nära kontakt med elevernas vårdnadshavare och kontinuerlig uppföljning.
Grundsärskolan har åldersblandade undervisningsgrupper där undervisningen sker utifrån behörighet i ämnen och ämnesområden.

Vi förutsätt att du i ord och handling förmedlar en positiv människosyn präglad av humanistiska och demokratiska ideal. Detta är en förutsättning för att vi ska lyckas i vårt gemensamma uppdrag och arbete för att alla elever ska nå så långt som möjligt i sin utveckling.

Denna annons är avser en tjänst som lärare/speciallärare i grundsärskolan åk 1-9 i Askersunds kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarutbildning och lärarlegitimation, gärna speciallärare.

Vi tror att det är viktigt att du har en förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning för att lyckas i uppdraget.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1202276

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!