Är du undersköterska och vill arbeta på Åtorps demensverksamhet?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Är du undersköterska eller har motsvarande kompetens och vill arbeta på Åtorps demensverksamhet?

Just nu söker vi två nya kollegor:
Tjänst 1: Föräldravikariat 2022-09-01- 2023-09-01 med tjänstgöringsgrad 85%
Tjänst 2: Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 84.45%

Åtorps demensverksamhet ligger centralt i Höör och i närhet av järnvägsstationen.
Målsättningen är att skapa meningsfullhet, stimulans, glädje, social samvaro och för ett fortsatt aktivt liv för våra medborgare. Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån medborgarens önskan och behov med kvalitet i fokus.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har en vilja och ett engagemang i att utforma och utveckla dels demensomsorgen och din egen kompetens. Du har en empatisk förmåga, arbetar funktions- och aktivitetsstödjande med ett salutogent förhållningssätt.

Du har förmåga att skapa en lugn och inspirerande miljö. Vi tillämpar Time Care som schemaverktyg samt Life Care som dokumentationsverktyg. Vi arbetar aktivt inom kommunen med teknik och digitalisering.

Kvalifikationer

Du är undersköterska eller har en annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig, samt grundkunskap och erfarenhet av demenssjukdomar.

God kommunikationsförmåga i tal och skrift samt datorkunskap är ett krav. Du är flexibel och positivt inställd till nya utmaningar. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga värderas högt. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-09-01

Vikariat 2022-09-01- 2023-09-01
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   110/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.