jobb just nu!

Lärare i fritidshem, fritidspedagog eller förskollärare till Öhemsskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Öhemsskolan är en F-3 skola med ca 100 elever. Vi utgår från alla elevers möjligheter och behov. Det förutsätter att vi tar utmaningar och ständigt utvecklas. Skolan är belägen i Gammelstad, ca 10 km från Luleå. Ett gångavstånd till älven och skogen erbjuder en rik och omväxlande natur att studera. Vi har en utemiljö kring skolan med plats för lek och rörelse. Kyrkbyn och Friluftsmuseet Hägnan finns i vår närhet. Öhemsskolan är en världsarvsskola, vilket innebär ett samarbete med företrädare för världsarvet.

Vi samarbetar med Mariebergsskolan som ligger knappt 3 km från Öhemsskolan. Vi har kompetensutveckling tillsammans all personal från båda skolorna bland annat för att få ett utökat kollegialt samarbete. Det finns också personal som arbetar med elever på båda skolorna. Vårt mål kommande läsår är att utveckla personalens digitala kompetens. All undervisning i skolan och på fritids sker utifrån varje elevs behov och förutsättningar. Det förutsätter att vi ständigt utvecklas. Vårt mål är att varje elev ska känna lust att lära och utvecklas så långt som möjligt samt känna sig trygg och glad under sin skolgång på Öhemsskolan.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del i ett arbetslag som arbetar i förskoleklass under skoltiden och på fritids efter skolan. Eleverna finns i samma lokaler under hela dagen. I arbetslaget finns två förskollärare som ansvarar för undervisningen under skoltid och du som lärare i fritidshem ansvarar för undervisningen på fritids. Ni tillsammans ska erbjuda en meningsfull skol- och fritidstid som stödjer eleverna i sin utveckling och uppmuntrar till egna initiativ utifrån läroplanen. Ni ska se varje elev och dess individuella behov och göra anpassningar för de elever som behöver det.

Kvalifikationer

Du är behörig fritidspedagog, lärare i fritidshem eller förskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på skola, fritidshem eller förskola. Du har stor förmåga att se alla elever och har ett positivt förhållningssätt. Du tar ansvar och har god samarbetsförmåga. Du ska tillföra energi och lust i arbetet och vilja se möjligheter till utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde 15 augusti 2019.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A883972

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb