Lärare till särskild undervisningsgrupp

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet på Kvidinge skola? Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen. Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför.

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare till vår särskilda undervisningsgrupp; för närvarande endast elever i åk 6. I ditt uppdrag som pedagog i gruppen ingår det att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet. Du arbetar med att hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i sin kunskapsutveckling. Du samverkar med övriga pedagoger, skolans elevhälsoteam och specialpedagog som är kopplad till gruppen. I gruppen ingår även elevassistenter och eleverna får till viss del sin undervisning i ordinarie klass.

Du ska ha stort intresse för att arbeta med elever med särskilda behov och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera eleverna att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter till lärande. Du har ett lågaffektivt och självreflekterande arbetssätt samt en god förmåga att skapa relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du reflekterar systematiskt över det praktiska arbetet och driver utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor.

Målet är att vi tillsammans ska skapa en positiv lärmiljö som ger utrymme för kreativitet, nytänkande och glädje. Vi arbetar också med hälsa och välmående och känns arbetet motiverande och du har rätt erfarenheter så är du kanske vår nya kollega.
Välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Kvalifikationer

Lärarexamen eller gedigen erfarenhet av att arbeta med undervisning i särskild undervisningsgrupp för elever i grundskolan. Som person är du lösningsfokuserad, utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du har ett positivt förhållningssätt till eleven och har en stor förmåga att se elevers möjligheter och kompetenser. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer och ett genuint gott bemötande.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Erfarenhet är meriterande

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-10-01

Tidsbegränsad till: 2022-06-10

Behovet av lärare inför kommande läsår kan påverka möjligheten till förlängning. Eller enligt överenskommelse
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1050141

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag, samt aktiviteter i personalklubb och konstförening.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.