jobb just nu!

Vi söker en Vårdlärare till CFL Söderhamn

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker Vårdlärare till CFL Söderhamn, heltid, tillsvidare

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning på vårdutbildningen för vuxna. Arbetsuppgifterna består även av APL besök.

Kvalifikationer

Du har kunskap och erfarenhet som krävs för att undervisa i kurserna som ingår utbildningen.
Vi söker i första hand dig som har en yrkeslärarexamen inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i omvårdnad, dokumentation och patientnära arbete. Har du dessutom erfarenhet och behörighet i psykologi, specialpedagogik och psykiatri så är det en tillgång i arbetslaget. Undervisning i andra vårdämnen ingår i tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med flerspråkiga elever och/eller har SVA-kompetens.
Du ska ha god kommunikativ förmåga, såväl analogt som digitalt samt vill stimulera eleverna till aktivt lärande i olika former
Hos oss arbetar vi med kollegialt lärande vilket förutsätter god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-09-03

Ansökan

Referensnummer:   A797623

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!